Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731826974

Amistoso 731826974 Información oficial sobre el partido 731826974 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Altètic Club Catalunya Alineación oficial del equipo 'Altètic Club Catalunya' en el partido 0 - 2 Erreuvea Team Alineación oficial del equipo 'Erreuvea Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Altètic Club Catalunya Alineación oficial del equipo 'Altètic Club Catalunya' en el partido 0 - 4 Erreuvea Team Alineación oficial del equipo 'Erreuvea Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Altètic Club Catalunya

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Catalunya va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ulf Kantner, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, José Julio Pérez de Catalunya va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Erreuvea Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): En Garry Vigot donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 66 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Gabriel Seckendorff va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 8 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Harald Kirmeier va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del rvaTeam que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gabriel Seckendorff, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 de partit, Demetrio Picazo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 Mario Usai va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Garry Vigot, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.