Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731815222

Amistoso (Int., RC) 731815222 Información oficial sobre el partido 731815222 en Hattrick

26.05.2024 15:00:00

Amalgame FC Alineación oficial del equipo 'Amalgame FC' en el partido 3 - 1 Uegetarians Alineación oficial del equipo 'Uegetarians' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Amalgame FC Alineación oficial del equipo 'Amalgame FC' en el partido 1 - 1 Uegetarians Alineación oficial del equipo 'Uegetarians' en el partido
Tiene suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,4 % 5,5 % 74,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amalgame FC

Goles Goles

  • 136 Minuto 85 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Rodrigo Orellana es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Manuel Krainz per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 85 passava a ser 1 - 1.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gökalp Karayandık de Amalgame aconseguir un gol al minut 86 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Amalgame va augmentar la diferència quan Manuel Krainz no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Gökalp Karayandık de Amalgame va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 36, però no va estar gaire encertat.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Amalgame van sortir al contraatac al minut 84, però Ivan Konopatov va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bora Kırdar es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rony Petersheim de Amalgame es va guanyar la targeta groga merescudament.

Uegetarians

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip VGT va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jacinto Casanova va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gailo Ziluaga es va quedar sol davant del porter, al minut 83. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 87, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ata Tarhun va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Gailo Ziluaga des de l'esquerra.