Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731815076

Amistoso (Int., RC) 731815076 Información oficial sobre el partido 731815076 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Rapid Illo Alineación oficial del equipo 'Rapid Illo' en el partido 5 - 4 FC Tamm Alineación oficial del equipo 'FC Tamm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Rapid Illo Alineación oficial del equipo 'Rapid Illo' en el partido 7 - 0 FC Tamm Alineación oficial del equipo 'FC Tamm' en el partido
Tiene mala suerte 7.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid Illo

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 els aficionats van embogir quan en Pere Pau Alier va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Rapid.
  • 130 Minuto 24 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Felipe Ordóñez va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 24 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ondino Launders va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a Rapid va ser Marcos Osorio Castro.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marcos Osorio Castro, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Rapid se les va manegar per posar per davant el seu equip: 5 - 4 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marcos Osorio Castro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Tarenaldo Llorente gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Vladislav Izyurov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Marcos Osorio Castro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Vladislav Izyurov va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marcos Osorio Castro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Felipe Ordóñez va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Baudelio Galán es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Piper Berzas de Rapid va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Tamm

Goles Goles

  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): Tamm sabia com jugar al contraatac, i al minut 27, Tristan Baris va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.
  • 151 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 els aficionats de Tamm van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Hillar 'Fun Bags' Vaidla va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 136 Minuto 56 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Carlos Echevarriabengoa va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Gordon Pagter se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 3 - 3 al minut 56 per a Tamm.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 en Tebîn Pêswaz va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Luis Calo es va comportar com un juvenil al minut 23 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.