Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731766112

Amistoso (Int.) 731766112 Información oficial sobre el partido 731766112 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

39 Cat's Alineación oficial del equipo '39 Cat's' en el partido 2 - 3 Northern Bulldogs Alineación oficial del equipo 'Northern Bulldogs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
39 Cat's Alineación oficial del equipo '39 Cat's' en el partido 1 - 2 Northern Bulldogs Alineación oficial del equipo 'Northern Bulldogs' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,6 % 60,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

39 Cat's

Goles Goles

  • 113 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els jugadors del Cats amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 16, deixant Idálio Vaz en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cats. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Rachid Benani xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 50 (Ocasión de penalti): Al minut 50, Cats va disposar d'un penal a favor, però el xut de Rachid Benani va ser aturat per Hector Diamantini.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Pascal Van Put, el jugador de Cats va ser expulsat al minut 30.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Ramon Alquer de Cats va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Northern Bulldogs

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Tair Simoni va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): NB va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 31. Yehonadav Dvir va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 170 Minuto 70 (Gol de falta): Al minut 70, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Gill Karsenty posar per davant al seu equip amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Avni Mualem va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ari Goldberg ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): NB va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 62, quan Sasha Kikos va quedar-se sol davant el porter Tjakko Zwanenburg, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Shlomi Lande que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Gill Karsenty, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. NB va quedar sense poder incrementar el seu marcador.