Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731760721

Amistoso (Int., RC) 731760721 Información oficial sobre el partido 731760721 en Hattrick

25.05.2024 12:00:00

ac i ruderi Alineación oficial del equipo 'ac i ruderi' en el partido 5 - 0 Mamolki Alineación oficial del equipo 'Mamolki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ac i ruderi Alineación oficial del equipo 'ac i ruderi' en el partido 3 - 0 Mamolki Alineación oficial del equipo 'Mamolki' en el partido
Tiene suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ac i ruderi

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Corria el minut 34 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jalmar Vaher, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ralph Klitte va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): ruderi va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Şaban Sayran va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 70 (Gol de falta): Als 70 minuts, Şaban Sayran va ampliar l'avantatge de ruderi amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan ruderi va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Elias Accioly des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): ruderi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marcello Villani va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Klaudijus Paniševas.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Jalmar Vaher va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ruderi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Maksymilian Zioło es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Klaudijus Paniševas al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Geert Grassgeflüster va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Geert Grassgeflüster es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Mamolki

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mamolki va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jacek Lustyk, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.