Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731746468

Amistoso (Int., RC) 731746468 Información oficial sobre el partido 731746468 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Break Point Alineación oficial del equipo 'Break Point' en el partido 2 - 3 Los Amarillos Alineación oficial del equipo 'Los Amarillos' en el partido
0 / 1 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 0
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 4
0 Evento 09xLesiones 0
70 % Posesión 45' 30 %
77 % Posesión 90' 23 %
Normal Táctica Presionar Nivel de táctica: 6
Break Point Alineación oficial del equipo 'Break Point' en el partido 2 - 3 Los Amarillos Alineación oficial del equipo 'Los Amarillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Break Point Alineación oficial del equipo 'Break Point' en el partido 1 - 0 Los Amarillos Alineación oficial del equipo 'Los Amarillos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Break Point

Ocasiones Ocasiones

  • 288 Minuto 86 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del Break, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 86 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hans-Erik Eg de Break va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Honorio Frolaz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 0 per a Break.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Break Román San Sebastián va intentar enganyar Norman Ederics amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 0.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Petteri Paldanius de Break anava molt fort i col·locat però Norman Ederics no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 0.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Hans-Erik Eg de Break va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mads Jensen de Break va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Break Hendrick Mollier, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Norman Ederics. El marcador continuava 2 - 2.

Los Amarillos

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eize Woestenenk.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vyacheslav Zabolotskikh de Amarillos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Björn Olenblom de Amarillos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85 del partit, Björn Olenblom de l'equip Amarillos, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Teemu Keränen de Amarillos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Amarillos, Jean-Michel Schultes, col·locà la pilota just a les mans d'en Hendrick Mollier. El marcador: 1 - 0.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Steve Watson de Amarillos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Hendrick Mollier en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Norman Ederics va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Attila Méhes va xutar fora per a Amarillos, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Amarillos Qadir Ja'roon no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Hendrick Mollier es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.