Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731718842

Amistoso 731718842 Información oficial sobre el partido 731718842 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

FC. RIPOLLET Alineación oficial del equipo 'FC. RIPOLLET' en el partido 2 - 7 Toto UD Alineación oficial del equipo 'Toto UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
FC. RIPOLLET Alineación oficial del equipo 'FC. RIPOLLET' en el partido 1 - 7 Toto UD Alineación oficial del equipo 'Toto UD' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC. RIPOLLET

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del RIPOLLET contenien la respiració mentre en Reinaldo Portabales s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els jugadors del RIPOLLET amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 24, deixant Stanisław Łaciak en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Amadeu Cadenas va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Josuè Quera va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Josuè Quera i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a RIPOLLET, però el xut de Eraldo Perazzini va sortir bastant desviat.

Toto UD

Goles Goles

  • 162 Minuto 8 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 8, quan Baltasar Ruiz García va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Toto prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Salvador Rovasenda.
  • 115 Minuto 47 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Samuel Vicente Vilaragut no va poder aturar Miguel Ángel Pascual de Toto, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 47 el 2 - 3.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Sadurní Fàbregues va ser l'anotador del 2 - 4.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al 78 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Toto augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Isaac Clement es rifés el porter i marqués el 2 - 5.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Jordi Pérez Diaz va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 2 - 6 per a Toto.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Salvador Rovasenda de Toto l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 7 al minut 81 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Sadurní Fàbregues, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 21 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 284 Minuto 48 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Jordi Pérez Diaz de Toto al minut 48 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Federico Zuazola de Toto es va guanyar la targeta groga merescudament.