Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731715804

Amistoso 731715804 Información oficial sobre el partido 731715804 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Campechanos FC Alineación oficial del equipo 'Campechanos FC' en el partido 1 - 3 Claramente Piques Alineación oficial del equipo 'Claramente Piques' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Campechanos FC Alineación oficial del equipo 'Campechanos FC' en el partido 1 - 2 Claramente Piques Alineación oficial del equipo 'Claramente Piques' en el partido
Tiene un resultado normal 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campechanos FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Mirek Novák s'emportà una gran ovació del públic local al minut 20, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Campechanos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kostas Gerakaris va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Beneharo Croses! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Campechanos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Manel García de Castillo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vitomir Koren de Campechanos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mirek Novák de Campechanos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Mirek Novák de Campechanos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 90.

Claramente Piques

Goles Goles

  • 190 Minuto 17 (Gol de falta): Al 17 minuts, El Claramente va fer el 0-1. En Víctor Iturbe Cano va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): El jugador de Claramente Ituren Etxeberribar va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 78 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 91 (Gol por el centro): Al minut 91, Gilmar Rosales va augmentar l'avantatge de Claramente a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Glenn Pille va estar a punt de posar per davant a Claramente amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de David Montalto va impedir un gol cantat.
  • 219 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Paco Gubert va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Joakim Gerchakovski, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 30, quan en Josu Abadín va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Glenn Pille de Claramente, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 60, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Claramente va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 71, quan Ituren Etxeberribar va quedar-se sol davant el porter David Montalto, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Paco Gubert va marcar al minut 76 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Xulián Castrocaldelas va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Paco Gubert va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.