Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731715757

Amistoso (Int., RC) 731715757 Información oficial sobre el partido 731715757 en Hattrick

25.05.2024 18:00:00

Ventilator madstoP Alineación oficial del equipo 'Ventilator madstoP' en el partido 3 - 0 solis team returns Alineación oficial del equipo 'solis team returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ventilator madstoP Alineación oficial del equipo 'Ventilator madstoP' en el partido 2 - 0 solis team returns Alineación oficial del equipo 'solis team returns' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ventilator madstoP

Goles Goles

  • 120 Minuto 61 (Gol de falta): Una falta al minut 61 va provocar un lliure directe. Alessandro Tatulli el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ventilator va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hente Mol progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Alessandro Tatulli va treure un córner llarg cap al segon pal que en Waleed Ghoraab, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hente Mol de Ventilator amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jörg Osterroth de Ventilator la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

solis team returns

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de returns va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a David Bolasell, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de returns, l'equip va recuperar la pilota al minut 16 i va contraatacar. En Tomas Mels va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): El returns va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 31, però en Josh Zheng va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de returns va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Josh Zheng, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Galaz de returns va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.