Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731713447

Amistoso 731713447 Información oficial sobre el partido 731713447 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Vios b Alineación oficial del equipo 'Vios b' en el partido 0 - 3 Sin Moral F.C. Alineación oficial del equipo 'Sin Moral F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vios b Alineación oficial del equipo 'Vios b' en el partido 1 - 2 Sin Moral F.C. Alineación oficial del equipo 'Sin Moral F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,0 % 0,8 % 88,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vios b

Goles Goles

  • 125 Minuto 79 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 0 - 3 el va marcar Humberto Hidalgo a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Miguel Velasco Gascón va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Erik Pisilrud de Vios va intentar batre la porteria rival al minut 40 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Vicente Pan Bajo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Vios que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan Humberto Hidalgo des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vios, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En Erik Pisilrud va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Maestro Rubio de Vios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sin Moral F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Krum Kamenov que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Krum Kamenov va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): En Krum Kamenov va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 6. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Alberto Marín Díez va estar a punt de posar per davant a Moral amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de David Bodoque va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, el Moral va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Alfredo Uixera s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mikita Zhybartovicz de Moral va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.