Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731698319

Amistoso (Int.) 731698319 Información oficial sobre el partido 731698319 en Hattrick

25.05.2024 22:00:00

CryptoCraques Alineación oficial del equipo 'CryptoCraques' en el partido 4 - 4 Que tenemos, Ramirez? Alineación oficial del equipo 'Que tenemos, Ramirez?' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CryptoCraques Alineación oficial del equipo 'CryptoCraques' en el partido 4 - 1 Que tenemos, Ramirez? Alineación oficial del equipo 'Que tenemos, Ramirez?' en el partido
Tiene un resultado normal 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CryptoCraques

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, CryptoCraques aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan António Barata va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan António Barata va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 53.
  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 78 de partit i el marcador es posà 3 - 4 quan en António Barata, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el CryptoCraques a l'empat.
  • 112 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Al minut 91, António Barata va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Gervásio Rei va estar a punt de marcar al minut 42 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En João Andrade no oblidarà el que li va passar durant el minut 76. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Que tenemos, Ramirez?

Goles Goles

  • 170 Minuto 3 (Gol de falta): Al minut 3 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Adit Soni va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dion Dhawtal, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 135 Minuto 65 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Raúl Ambaiba va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 3. L'experiència és un grau!
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Adit Soni va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 73, i va fer pujar el 2 - 4 per a tenemos,.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 57 (Ocasión de falta): Adit Soni va xutar magistralment una falta al minut 57 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.