Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731698099

Amistoso 731698099 Información oficial sobre el partido 731698099 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

st.pauli hools Alineación oficial del equipo 'st.pauli hools' en el partido 0 - 2 Los Patatas Alineación oficial del equipo 'Los Patatas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
st.pauli hools Alineación oficial del equipo 'st.pauli hools' en el partido 2 - 0 Los Patatas Alineación oficial del equipo 'Los Patatas' en el partido
Tiene mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

st.pauli hools

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Mihai Câşlaru va entorpir al marcador d'en Rodrigo Sanz Escribano per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 el st.pauli va posar setge sobre la defensa central visitant però en Rodrigo Sanz Escribano no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerald de Wagt de st.pauli va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Los Patatas

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gildas Frémont va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Patatas eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 40, Salvatore Rampone va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gildas Frémont va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): El Patatas va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Sebastian Frohnhöfer la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Gildas Frémont va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Salvatore Rampone de Patatas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sebastian Frohnhöfer de Patatas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37 de partit, Sebastian Frohnhöfer de Patatas va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.