Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731684665

Amistoso (Int., RC) 731684665 Información oficial sobre el partido 731684665 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

NEGACIONISTAS Alineación oficial del equipo 'NEGACIONISTAS' en el partido 3 - 1 Super De Boeren Alineación oficial del equipo 'Super De Boeren' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NEGACIONISTAS Alineación oficial del equipo 'NEGACIONISTAS' en el partido 1 - 1 Super De Boeren Alineación oficial del equipo 'Super De Boeren' en el partido
Tiene suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,8 % 36,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NEGACIONISTAS

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): NEGACIONISTAS equilibrava la balança al minut 35. En Radu Bonţea, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 140 Minuto 80 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de NEGACIONISTAS el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Radu Bonţea va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!
  • 140 Minuto 84 (Gol de contra de falta): NEGACIONISTAS va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Radu Bonţea la va transformar en el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): NEGACIONISTAS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Emil Bene va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El jugador de NEGACIONISTAS Juan Luis Guzmán quasi va assolir l'empat al minut 30 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jesús Nicolás va fer una magnífica centrada, però la rematada de Radu Bonţea va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Juan Luis Guzmán de NEGACIONISTAS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marc Altirriba de NEGACIONISTAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Super De Boeren

Goles Goles

  • 174 Minuto 8 (Gol de penalti): En Daniele Murtas va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 8. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 83 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Hank Rohr en un penal llençat per en Daniele Murtas va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pol Wallage de SDB va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.