Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731651828

Amistoso (Int.) 731651828 Información oficial sobre el partido 731651828 en Hattrick

25.05.2024 07:00:00

Gugugu Alineación oficial del equipo 'Gugugu' en el partido 2 - 2 Legia Wirtshaus Alineación oficial del equipo 'Legia Wirtshaus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gugugu Alineación oficial del equipo 'Gugugu' en el partido 2 - 0 Legia Wirtshaus Alineación oficial del equipo 'Legia Wirtshaus' en el partido
Tiene un resultado normal 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gugugu

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Gugugu va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 35 曾 (Zeng) 祥坤 (Xiangkun) va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): En 雷 (Lei) 恩英 (Enying) entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Gugugu, un peu providencial d'en 苏 (Su) 琨霖 (Kunlin) va situar el 2-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 40 per blocar una centrada d'en 曹 (Cao) 晓杰 (Xiaojie) va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gugugu.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Derrick Dinkelacker del Gugugu ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 叶 (Ye) 仲文 (Zhongwen) va estar a punt d'acabar en gol al minut 68, però el porter visitant Józef Klimczewski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 刘 (Liu) 文志 (Wenzhi).
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 苏 (Su) 琨霖 (Kunlin) de Gugugu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Legia Wirtshaus

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Bolesław Palmowski que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): El Wirtshaus era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ambroży Kucewicz va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Wolfgang Weiser va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Vahan Mgrdichyan va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Florian Ehrenschwendtner va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Vahan Mgrdichyan, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.