Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731651030

Amistoso 731651030 Información oficial sobre el partido 731651030 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

El Molar City Alineación oficial del equipo 'El Molar City' en el partido 5 - 0 walker team Alineación oficial del equipo 'walker team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
El Molar City Alineación oficial del equipo 'El Molar City' en el partido 7 - 0 walker team Alineación oficial del equipo 'walker team' en el partido
Tiene mala suerte 7.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Molar City

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Molar prenia la batuta de l'encontre al minut 6, quan en Sisebuto Errea va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jakob Hillgren va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Molar va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sisebuto Errea des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Molar va obtenir un penal al minut 67, que va llançar a la perfecció Sisebuto Errea. 4 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sisebuto Errea es va introduir dins la defensa central al minut 81, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jakob Hillgren per poc que no incrementa el marcador al minut 31. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Santiago Ramírez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Molar a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Edmundo Sarriugarte va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 76 podia haver acabat en gol, però Santiago Ramírez va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jakob Hillgren, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Martínez Rubio de Molar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

walker team

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Leoz.