Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731650566

Amistoso 731650566 Información oficial sobre el partido 731650566 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

La Virgen Alineación oficial del equipo 'La Virgen' en el partido 6 - 3 NKO TEAM Alineación oficial del equipo 'NKO TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
La Virgen Alineación oficial del equipo 'La Virgen' en el partido 5 - 1 NKO TEAM Alineación oficial del equipo 'NKO TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Virgen

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 21, Gonzalo Señorans de Virgen empatava el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Virgen una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Marc-André Le Hay, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 27.
  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): René Kalupka estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jesús Marsán va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 3 al minut 40.
  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a Virgen va ser Marc-André Le Hay.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Nikos Sakalis va incrementar l'avantatge de Virgen amb el 5 - 3 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Virgen va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Allesandro Roozen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Marc-André Le Hay hauria d'haver estat gol al minut 36 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Marc-André Le Hay va estar a punt de marcar al minut 39 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 220 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Boris Wasselin es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gonzalo Señorans de Virgen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

NKO TEAM

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): TEAM va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Cisse Vanhoenacker, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Leonel Viana que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Antonio Pérez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de TEAM, Emili Pascual, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, Beñat Portillo va pentinar un córner cap al segon pal que Leonel Viana va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Raúl Corbalán quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Samuel Faria, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 85 en Haize Odriozabala va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Toni Castilleja va impedir que reduïssin les diferències al marcador.