Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731647327

Amistoso (Int.) 731647327 Información oficial sobre el partido 731647327 en Hattrick

26.05.2024 14:25:00

FC Bakoil Alineación oficial del equipo 'FC Bakoil' en el partido 0 - 4 Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Bakoil Alineación oficial del equipo 'FC Bakoil' en el partido 1 - 0 Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bakoil

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 26 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Carlos Castro de Bakoil va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 200 Minuto 48 (Ocasión de falta): Bakoil va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 48, però el xut va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Carlos Castro de Bakoil va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tomás América de Bakoil va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Montañés de Laredo

Goles Goles

  • 136 Minuto 21 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Paul Schender encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Joan Baptista Monsó anotar per a Montañés el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 40 minuts quan Ariel 'Dandy' Bujeda va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a Montañés.
  • 116 Minuto 66 (Gol evento especial rápido + pase): Marius Gângă va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Roberto Urdiales, que no va fallar i va marcar el 0 - 3.
  • 186 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Montañés va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Luis Alberto Azcárraga rematés de volea a la xarxa. El 0 - 4 pujava al marcador al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 6 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Marius Gângă va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 6, i va passar la pilota a Roberto Moeche, però aquest no va encertar a marcar.
  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Montañés va anar a parar a la dreta de l'atac on en Joan Baptista Monsó, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): El Montañés va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ariel 'Dandy' Bujeda la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Montañés van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 61, però el xut de Emil Durlă des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Montañés va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Roberto Urdiales, però el porter rival va fer una gran aturada.