Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731640306

Amistoso (Int., RC) 731640306 Información oficial sobre el partido 731640306 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido 1 - 6 A.C. Phalanx. Alineación oficial del equipo 'A.C. Phalanx.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido 2 - 1 A.C. Phalanx. Alineación oficial del equipo 'A.C. Phalanx.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

girafantes F.C

Goles Goles

  • 100 Minuto 42 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Gilbert Haeringer. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 42 de joc, que suposava el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 14 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Gilbert Haeringer quasi empata el partit al minut 14, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip girafantes César Morales Guzman quasi marca al minut 61 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Samir Abbou l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

A.C. Phalanx.

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Phalanx. va ser finalitzada des de l'esquerra per Vincenzo Cardelli al minut 6. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 184 Minuto 19 (Gol de penalti): Al minut 19 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Phalanx., fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Damián Andrade va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Amiran Fortis va augmentar l'avantatge de Phalanx. a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Damián Andrade va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Phalanx. i marcant el 1 - 4.
  • 143 Minuto 67 (Gol de contra por la derecha): El jugador Aroldo Hinestrosa de Phalanx. es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 5 d'un ràpid contraatac.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 1 - 6 per sobre quan Amiran Fortis va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Phalanx., l'equip va recuperar la pilota al minut 52 i va contraatacar. En Arístides Justo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Dakar Zaides de Phalanx. va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 76 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Damián Andrade de Phalanx. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Euvel Valencia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.