Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731638391

Amistoso (Int., RC) 731638391 Información oficial sobre el partido 731638391 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

MLP Alineación oficial del equipo 'MLP' en el partido 1 - 3 Holistic FTC Alineación oficial del equipo 'Holistic FTC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MLP Alineación oficial del equipo 'MLP' en el partido 2 - 2 Holistic FTC Alineación oficial del equipo 'Holistic FTC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,5 % 37,2 % 30,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MLP

Goles Goles

  • 101 Minuto 87 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Alexandre Buño trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Javier Zaldúa no va ser aprofitada per en Ginés Martínez Dalmau que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): MLP va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Adama Barral ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Manuel Engarán va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 75 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Gervasi Gras no va entrar per centímetres.
  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): MLP enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Holistic FTC

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Holistic agafava avantatge al minut 41 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Enric Gran amb mestria.
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): El Holistic era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Enric Gran va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Miroslav Vukašinović va augmentar l'avantatge de Holistic a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Pierre Pannier de Holistic, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Holistic va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ben Hartman, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.