Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731638022

Amistoso (Int., RC) 731638022 Información oficial sobre el partido 731638022 en Hattrick

25.05.2024 10:00:00

Luleto Italag Alineación oficial del equipo 'Luleto Italag' en el partido 2 - 3 Ansel_F.C. Alineación oficial del equipo 'Ansel_F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Luleto Italag Alineación oficial del equipo 'Luleto Italag' en el partido 2 - 0 Ansel_F.C. Alineación oficial del equipo 'Ansel_F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Luleto Italag

Goles Goles

  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): El contraatac de Luleto va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Jesús Pons va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, Luleto va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Uchqun Madaminov, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 22 en Constantin-Viorel Grapini ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Jesús Pons el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tueba Dituwila de Luleto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Dan Pâslaru de Luleto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Ansel_F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible (general)): Ina Saure de ANL va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Dorje Thargye que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 76 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Ina Saure de ANL marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 143 Minuto 100 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de ANL eren letals, i Dorje Thargye va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Ina Saure que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): ANL va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 80, quan Francesco Davide Lo Giudice va quedar-se sol davant el porter Valeriu Ciocârlan, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): Harro Wiedner va marcar al minut 97 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.