Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731635034

Amistoso (Int.) 731635034 Información oficial sobre el partido 731635034 en Hattrick

25.05.2024 18:00:00

FC Cosima Alineación oficial del equipo 'FC Cosima' en el partido 3 - 2 Ukraine the Best Alineación oficial del equipo 'Ukraine the Best' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Cosima Alineación oficial del equipo 'FC Cosima' en el partido 1 - 4 Ukraine the Best Alineación oficial del equipo 'Ukraine the Best' en el partido
Tiene suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,6 % 0,4 % 90,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Cosima

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 26, Heiko Wiethaler de Tigers empatava el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Tigers prenia la batuta de l'encontre al minut 38, quan en Heiko Wiethaler va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Dieter Semsch, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Tigers.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tigers va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Andi Boenigk va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Andi Boenigk una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Oleksii Patelnya va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): En Sven Granser es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 230 Minuto 87 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Sven Granser, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Henrik Detterböck de Tigers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ukraine the Best

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Luis Bastings que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Ukraine.
  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Ukraine van mostrar una bona compenetració quan al minut 69 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ostap Tretyak va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ukraine que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nikolay Michugin, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 260 Minuto 83 (Ocasión de falta): Amb 83 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Inokentii Sheptun va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.