Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731634393

Amistoso (Int., RC) 731634393 Información oficial sobre el partido 731634393 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Extremaydura HC Alineación oficial del equipo 'Extremaydura HC' en el partido 2 - 1 FClanmeur Alineación oficial del equipo 'FClanmeur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Extremaydura HC Alineación oficial del equipo 'Extremaydura HC' en el partido 2 - 0 FClanmeur Alineación oficial del equipo 'FClanmeur' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Extremaydura HC

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 2 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Maninos. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Joan Sagarra xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 120 Minuto 115 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 115, indicava inequívocament que en César Puente va saber trobar la xarxa rival. Maninos desfeia l'equilibri: 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El Maninos ho intentava per la dreta per mitjà de David Davalillos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El jugador local Heiko Fuchser per poc que no incrementa el marcador al minut 47. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Andrey Gortunov va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Jónsvein á Oyri de Maninos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edgar Abel.
  • 511 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Davalillos de Maninos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FClanmeur

Goles Goles

  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Franco Garcea la va rematar Raed Al Saki amb una magnífica volea que va fer pujar per a FClanmeur el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Jindřich Průdek que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 205 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Andrey Gortunov de FClanmeur va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Reed Ladner al minut 78 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 241 Minuto 107 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FClanmeur va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jindřich Průdek va sortir per sobre el travesser.