Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731632342

Amistoso (Int.) 731632342 Información oficial sobre el partido 731632342 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Cumbre Vieja Alineación oficial del equipo 'Cumbre Vieja' en el partido 5 - 2 Hebraica Pilar Alineación oficial del equipo 'Hebraica Pilar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Cumbre Vieja Alineación oficial del equipo 'Cumbre Vieja' en el partido 6 - 0 Hebraica Pilar Alineación oficial del equipo 'Hebraica Pilar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cumbre Vieja

Goles Goles

  • 103 Minuto 26 (Gol por la derecha): Cumbre no perdien la fe, i al minut 26 del partit, Arne Tamm va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 110 Minuto 69 (Gol de falta): Cumbre equilibrava els comptes al minut 69 quan en Eduard Tatushin va transformar una falta en el 2 a 2.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Cumbre va ser 邢 (Ying) 成豪 (Chenghao).
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Cumbre a 4 - 2. Lutz Detzer va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Guillermo Brendariz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Eduard Tatushin va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Josef Bačina va rematar alt.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Lutz Detzer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Camilo Villagra va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Hebraica Pilar

Goles Goles

  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): En José Barberón va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Lukas Prögler la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 137 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Lukas Prögler va anar a parar al cap de Gallus Rivers que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Hebraica el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gallus Rivers es va quedar sol davant del porter, al minut 32. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lukas Prögler estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que José Barberón, als 37 minuts, va fallar per ben poc.