Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731632147

Amistoso (Int., RC) 731632147 Información oficial sobre el partido 731632147 en Hattrick

25.05.2024 15:30:00

Veszprém FK Alineación oficial del equipo 'Veszprém FK' en el partido 0 - 1 Samurài Warriors Alineación oficial del equipo 'Samurài Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Veszprém FK Alineación oficial del equipo 'Veszprém FK' en el partido 1 - 1 Samurài Warriors Alineación oficial del equipo 'Samurài Warriors' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,5 % 5,7 % 73,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Veszprém FK

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 35 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Hjalmar Heltborg, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Samurài Warriors

Goles Goles

  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): Amb 63 minuts jugats, Markus Zeuren de S.Warriors va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Máté Kiskapusi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Einav Ben-Shushan no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Odd Agledal es va comportar com un juvenil al minut 9 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): S.Warriors van sortir al contraatac amb encert al minut 16, però Mustafa Canpolat no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Markus Zeuren ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 225 Minuto 30 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Einav Ben-Shushan va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): S.Warriors va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Máté Kiskapusi va desviar el xut final de Stephan Kaltenegger després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 51 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Einav Ben-Shushan al minut 51 semblava entrar, però Máté Kiskapusi va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Stephan Kaltenegger va superar els defenses rivals per velocitat al minut 89 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dávid Ágh.