Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731630871

Amistoso (Int., RC) 731630871 Información oficial sobre el partido 731630871 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Jacobianos Alineación oficial del equipo 'Jacobianos' en el partido 4 - 3 Teatro Celeste Alineación oficial del equipo 'Teatro Celeste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jacobianos Alineación oficial del equipo 'Jacobianos' en el partido 1 - 1 Teatro Celeste Alineación oficial del equipo 'Teatro Celeste' en el partido
Tiene bastante suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,4 % 8,9 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jacobianos

Goles Goles

  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Rubén Ramiro la va rematar Rubén Hontiveros amb una magnífica volea que va fer pujar per a Jacobianos el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Lluís Lleu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Jacobianos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Rubén Hontiveros va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lluís Lleu de Jacobianos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Lluís Lleu de Jacobianos va superar Imran Assoumani, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Jacobianos, Josep Maria Brugada, col·locà la pilota just a les mans d'en Imran Assoumani. El marcador: 2 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Jacobianos Iván Fuentes Ros no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Imran Assoumani es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Sergio Maceda de Jacobianos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Jacobianos Jesús Albiñana, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Imran Assoumani. El marcador continuava 3 - 2.
  • 057 Minuto 131 (Penalti marcado (nervioso)): A en Jordi Pujol de Jacobianos li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Imran Assoumani posant el 4 - 3 a l'electrònic.

Teatro Celeste

Goles Goles

  • 105 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Nabil Abdoulhaniou va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Kamal Payne va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Celeste posava el marcador 1 a 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Azali Youssouf de Celeste va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Darren Latapy de Celeste va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Azali Youssouf va xutar fora per a Celeste, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Fayad Bakar de Celeste és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Celeste Toihiri Abdillah, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ricardo Fortúnez. El marcador continuava 3 - 2.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Habib Abderemane anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Celeste.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Imran Assoumani de Celeste anava molt fort i col·locat però Ricardo Fortúnez no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.