Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731629586

Amistoso (RC) 731629586 Información oficial sobre el partido 731629586 en Hattrick

22.05.2024 12:20:00

Club Atlético de Barxa Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Barxa' en el partido 2 - 6 Club Deportivo Candeán Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Candeán' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Club Atlético de Barxa Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Barxa' en el partido 1 - 7 Club Deportivo Candeán Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Candeán' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético de Barxa

Goles Goles

  • 104 Minuto 47 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Óscar Fabuel va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Atlético: 1 a 5 al minut 47.
  • 115 Minuto 53 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 53 minuts, Osorio Raíces va superar per velocitat Toño César per posar el 2 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Óscar Fabuel va disposar d'una bona oportunitat al minut 63, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Osorio Raíces va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 72 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Raúl Iracheta de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Club Deportivo Candeán

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): En Ancor Roca donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 10 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Kajetan Pergół de Deportivo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 22 de partit.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Ancor Roca va augmentar l'avantatge de Deportivo a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 39, Deportivo va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Daniel Sanmartín.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Kajetan Pergół va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 84 de partit va donar a Deportivo l'avantatge per 2 - 6. Pruden Sayavera en va ser l'anotador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Samy Lièvre de Deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.