Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731629284

Amistoso (Int., RC) 731629284 Información oficial sobre el partido 731629284 en Hattrick

25.05.2024 21:00:00

En Avant Gargan Alineación oficial del equipo 'En Avant Gargan' en el partido 0 - 2 Otternasen FC Alineación oficial del equipo 'Otternasen FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
En Avant Gargan Alineación oficial del equipo 'En Avant Gargan' en el partido 0 - 1 Otternasen FC Alineación oficial del equipo 'Otternasen FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

En Avant Gargan

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Gargan va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Aymeric Guellec, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Jacob Sale de Gargan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 23 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Jacob Sale de Gargan es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 23.

Otternasen FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Max Friesenbichler quedar desmarcat i marcar per a Otternasen al minut 3. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 184 Minuto 54 (Gol de penalti): Passaven 54 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Tobias Abraham va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, el Otternasen va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Gernot Dorn s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Benjamin Eichberger.