Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731628822

Amistoso (Int.) 731628822 Información oficial sobre el partido 731628822 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Álvaro de Bazán Alineación oficial del equipo 'Álvaro de Bazán' en el partido 3 - 3 Rosarigasino Club Alineación oficial del equipo 'Rosarigasino Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Álvaro de Bazán Alineación oficial del equipo 'Álvaro de Bazán' en el partido 6 - 1 Rosarigasino Club Alineación oficial del equipo 'Rosarigasino Club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Álvaro de Bazán

Goles Goles

  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Corria el minut 44 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jermaine Grey, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 del partit, el jugador Carletto Samprati de Álvaro va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, Álvaro aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Jermaine Grey va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): Marc Selter hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Mahmut Pekşen havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11, Carletto Samprati arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Jermaine Grey va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Álvaro.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Hanke Döbner va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Álvaro va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rrezargjend Puca va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Walter Marcelo Garispe.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 es va veure una gran oportunitat per a Álvaro per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rrezargjend Puca, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pier Ugo Cuoghi.

Rosarigasino Club

Goles Goles

  • 163 Minuto 48 (Gol por la derecha): El jugador visitant Alastair Cassella va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 48 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Rosarigasino prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Baltramėjus Januškevičius.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 76, el Rosarigasino va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Derrick Rossignaud, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Matthias Samuely al minut 29 semblava entrar, però Zenon Rejowski va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Manuel López Melgarejo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 37 de joc.
  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Matthias Samuely va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 38. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Radoslav Skrúcaný de Rosarigasino es va guanyar la targeta groga merescudament.