Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731628221

Amistoso (Int., RC) 731628221 Información oficial sobre el partido 731628221 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Club Lacasitos de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Club Lacasitos de Bilbao' en el partido 3 - 1 Pivní Balet Alineación oficial del equipo 'Pivní Balet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Lacasitos de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Club Lacasitos de Bilbao' en el partido 2 - 0 Pivní Balet Alineación oficial del equipo 'Pivní Balet' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Lacasitos de Bilbao

Goles Goles

  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Després de 70 minuts de partit, Giuseppe Tombini igualava per Lacasitos en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 103 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Giuseppe Tombini, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Lacasitos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 103.
  • 118 Minuto 104 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 104, Štefan Bank va pentinar un córner cap al segon pal que Martin Nyíl va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Lacasitos va estar a punt de posar-se per davant al minut 94 però Andrzej Majkowski va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Pivní Balet

Goles Goles

  • 106 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Kouakou Akpoué va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 2, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Pivkaři, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Pivkaři van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 62, però Vladislav Kocián va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.