Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731627886

Amistoso 731627886 Información oficial sobre el partido 731627886 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Erreuvea Team Alineación oficial del equipo 'Erreuvea Team' en el partido 0 - 7 Galletas Artiach Alineación oficial del equipo 'Galletas Artiach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Erreuvea Team Alineación oficial del equipo 'Erreuvea Team' en el partido 1 - 7 Galletas Artiach Alineación oficial del equipo 'Galletas Artiach' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Erreuvea Team

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan Alberto Drundín des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Galletas Artiach

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 30, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Marek Gujda es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 36 minuts de joc, Onoriu Calciu, corrent com un esperitat, superà primer Juan Alfredo Rodríguez per velocitat, i després el porter posant el 0 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Viliusis Klusavičius va augmentar l'avantatge de Galletas a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al 39 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Galletas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Viliusis Klusavičius es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Onoriu Calciu de Galletas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 75 de partit.
  • 116 Minuto 79 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 79, en Onoriu Calciu del Galletas va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Kong Guang Chao que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 6.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, els visitants es van col·locar 0 - 7 per sobre quan Mircea Niculicioiu va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Juan De la Vega al minut 43, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, el Galletas va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ángel Laguna s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Juan De la Vega, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 70 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Galletas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Viliusis Klusavičius de Galletas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.