Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731623544

Amistoso (Int.) 731623544 Información oficial sobre el partido 731623544 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

FC Topornices Alineación oficial del equipo 'FC Topornices' en el partido 3 - 4 Defekt Praha Alineación oficial del equipo 'Defekt Praha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Topornices Alineación oficial del equipo 'FC Topornices' en el partido 4 - 2 Defekt Praha Alineación oficial del equipo 'Defekt Praha' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,7 % 15,2 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Topornices

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, Silo Hipólito, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Topornices es posava per davant!
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hatz Larratza va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 103 Minuto 90 (Gol por la derecha): Els seguidors del Topornices van tornar a saltar d'alegria al minut 90. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Luis Vizoso que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, Luis Vizoso gairebé va marcar per a Topornices des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Luis Vizoso gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tomáš Plevka va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 68 quan Alberto Desprat de Topornices gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Defekt Praha

Goles Goles

  • 151 Minuto 49 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 49, el jugador visitant Tomáš Bárta va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 76 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Jan Šetina marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jan Hammer va treure un córner llarg cap al segon pal que en Jan Šetina, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 3.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Daniel Manych va aprofitar un error defensiu al minut 83, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Defekt.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 27 (Ocasión de falta): Després de 27 minuts, Jan Hammer va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Carmelo Ventura Rodríguez el va poder desviar a córner.
  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Carmelo Ventura Rodríguez va fer una estirada espectacular al minut 41, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Jan Soukup.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Daniel Manych va fer una jugada per la banda esquerra, però Carmelo Ventura Rodríguez va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ján Sodoma de Defekt amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.