Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731623210

Amistoso (RC) 731623210 Información oficial sobre el partido 731623210 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Los troncos forasteros Alineación oficial del equipo 'Los troncos forasteros' en el partido 5 - 6 Gold Phoenix Alineación oficial del equipo 'Gold Phoenix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los troncos forasteros Alineación oficial del equipo 'Los troncos forasteros' en el partido 2 - 2 Gold Phoenix Alineación oficial del equipo 'Gold Phoenix' en el partido
Tiene bastante suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 34,0 % 37,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los troncos forasteros

Goles Goles

  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Passat el minut 56 de joc, Corrado Diotalevi facilitava les coses al forasteros amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 114 Minuto 79 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 79. Artur Kmieciak, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): forasteros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Joes Nuyt va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mario Negele.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Willem van de Griendt va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Sergio Granulles va estar a punt de marcar al minut 41 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Corrado Diotalevi estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Julio Cavalcanti, als 84 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 86 per blocar una centrada d'en Daniel Pérez Gil va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de forasteros.
  • 223 Minuto 108 (Ocasión por la derecha): forasteros va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marc Ribalaygua en un 1 contra 1 amb el porter Mario Negele, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 113 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Julio Cavalcanti va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Pérez Gil es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Rafael Idígoras de forasteros va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Willem van de Griendt va xutar fora per a forasteros, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Daniel Pérez Gil va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de forasteros, Baltasar Cebollada, col·locà la pilota just a les mans d'en Mario Negele. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Marc Ribalaygua de forasteros, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mario Negele en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de forasteros, Julio Cavalcanti, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de forasteros Corrado Diotalevi va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Gold Phoenix

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Phoenix agafava avantatge al minut 39 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jorge Velarde Enjuto amb mestria.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): En Gustaf Ruckes donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 77 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Manuel Manzanaro va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Franz Josef Lovrić, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Ferreira de Phoenix amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Julián Doñamaría de Phoenix va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Mario Negele xutant per a Phoenix va fer anar la pilota just on la volia, però Vaggos Kapodistrias, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Gait-Jan Bogaarts anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Phoenix.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Phoenix José Ferreira, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Vaggos Kapodistrias. El marcador continuava 3 - 3.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Anselmo De Launet va clavar el 4 - 4 per a Phoenix amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Phoenix Gustaf Ruckes no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Vaggos Kapodistrias es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Phoenix Manuel Manzanaro no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Vaggos Kapodistrias es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.