Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731623105

Amistoso (Int., RC) 731623105 Información oficial sobre el partido 731623105 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Antharis Alineación oficial del equipo 'Antharis' en el partido 3 - 2 Club Deportes Berlin Alineación oficial del equipo 'Club Deportes Berlin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Antharis Alineación oficial del equipo 'Antharis' en el partido 2 - 1 Club Deportes Berlin Alineación oficial del equipo 'Club Deportes Berlin' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,2 % 3,6 % 18,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antharis

Goles Goles

  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): El porter de Antharis va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Dieter Lautenschläger va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Julián Urbiso va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Antharis va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dieter Lautenschläger en un 1 contra 1 amb el porter Umesa Gauli, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Semen Gaifullin.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Antharis Semen Gaifullin va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Javier Embún va xutar fora per a Antharis, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Antharis Aristóbulo Miquilena, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Umesa Gauli. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Massimiliano Semeghini de Antharis, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Umesa Gauli en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Antharis Dieter Lautenschläger no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Umesa Gauli es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.

Club Deportes Berlin

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Deportes prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Sandeep Karmakar.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Govind Khasu va fer una magnífica centrada, però la rematada de Nir Kumar Sai va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 206 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 88 minuts de joc, Saood Al-Ghanem semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 206 Minuto 108 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 108, tothom va saber perquè en Saood Al-Ghanem era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nir Kumar Sai de Deportes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Deportes, Govind Khasu, col·locà la pilota just a les mans d'en Javier Embún. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Leon Baghiu de Deportes va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Saood Al-Ghanem xutant per a Deportes va fer anar la pilota just on la volia, però Javier Embún, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Deportes, Inocencio Peley, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Deportes Zakhar Pechenikin va intentar enganyar Javier Embún amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.