Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731618634

Amistoso 731618634 Información oficial sobre el partido 731618634 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

ilunberri Alineación oficial del equipo 'ilunberri' en el partido 1 - 7 Les Kanikes Alineación oficial del equipo 'Les Kanikes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
ilunberri Alineación oficial del equipo 'ilunberri' en el partido 0 - 7 Les Kanikes Alineación oficial del equipo 'Les Kanikes' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ilunberri

Goles Goles

  • 137 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Rafael Mercader la va convertir en gol amb un remat de cap en Quintí Brotons tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 52 el marcador es va actualitzar: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Melchor Jiménez Mieres estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Quintí Brotons, als 18 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Conrad Alegre de ilunberri la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Les Kanikes

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ilunberri. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Reyes García Arrafán la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Kanikes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 14.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, Kanikes va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Martín Inistarte, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, 林 (Lin) 延东 (Yandong) va augmentar l'avantatge de Kanikes a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Joanot Torner va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, 林 (Lin) 延东 (Yandong) va augmentar l'avantatge de Kanikes a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 180 Minuto 68 (Gol de falta): Al minut 68, una falta xutada per Bartolomé Pessarrodona va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 6 per a Kanikes. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Reyes García Arrafán de Kanikes l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 7 al minut 85 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19 Javier Jiménez jimeno va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Enrique Fuica, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ilunberri. La jugada d'estratègia del Kanikes per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Reyes García Arrafán va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Reyes García Arrafán va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 87, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Reyes García Arrafán.