Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731616601

Amistoso (Int., RC) 731616601 Información oficial sobre el partido 731616601 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

El Beas c.f. Alineación oficial del equipo 'El Beas c.f.' en el partido 0 - 3 DESPORTIVO BOCA Alineación oficial del equipo 'DESPORTIVO BOCA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
El Beas c.f. Alineación oficial del equipo 'El Beas c.f.' en el partido 0 - 7 DESPORTIVO BOCA Alineación oficial del equipo 'DESPORTIVO BOCA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Beas c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 68 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Francisco Jesús Pradas va ser clau en la jugada d'atac de Beas al minut 68, quan ell mateix va fer una passada brutal a Daniel Taronger, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Chipciu.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Taronger de Beas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

DESPORTIVO BOCA

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de BOCA va ser finalitzada des de l'esquerra per Attila Orman al minut 17. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 58 de partit va donar a BOCA l'avantatge per 0 - 2. Mikey Pixley en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Attila Orman va augmentar l'avantatge de BOCA a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Raül Massana va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Aniol Muntadas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 16, quan en Mikey Pixley va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Marc-Antoine Rolland es va quedar sol davant del porter, al minut 20. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Mikey Pixley, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 65 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. BOCA va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jaume Guinot després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Aniol Muntadas va poder desviar-lo a córner.