Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731615549

Amistoso (Int., RC) 731615549 Información oficial sobre el partido 731615549 en Hattrick

25.05.2024 10:00:00

AC.TOMIS Alineación oficial del equipo 'AC.TOMIS' en el partido 2 - 1 EuroAmerica Alineación oficial del equipo 'EuroAmerica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC.TOMIS Alineación oficial del equipo 'AC.TOMIS' en el partido 2 - 1 EuroAmerica Alineación oficial del equipo 'EuroAmerica' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC.TOMIS

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Passats 26 minuts, Patrice Pfaffen, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. AC.TOMIS es posava per davant!
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del EuroAmerica. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mihai Sabău la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del AC.TOMIS es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mihai Sabău va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cristian Güatibonza.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eugen Necşa de AC.TOMIS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

EuroAmerica

Goles Goles

  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Sheldon McChriest que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 53 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Mónico Coll, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): EuroAmerica van sortir al contraatac al minut 84, però Răzvan Lăscuț va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adalbert Formentí de EuroAmerica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Răzvan Lăscuț de EuroAmerica es va guanyar la targeta groga merescudament.