Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731613810

Amistoso (Int.) 731613810 Información oficial sobre el partido 731613810 en Hattrick

26.05.2024 22:15:00

polaretti tattici Alineación oficial del equipo 'polaretti tattici' en el partido 6 - 3 Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
polaretti tattici Alineación oficial del equipo 'polaretti tattici' en el partido 3 - 1 Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido
Tiene bastante suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,7 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

polaretti tattici

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar İmdat Akyol, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del polaretti se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 13.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Eurico Santos Ramos es va introduir dins la defensa central al minut 20, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 37 (Gol de falta): Al minut 37 en İmdat Akyol va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 124 Minuto 72 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 72 l'àrbitre va xiular un penal transformat per İmdat Akyol. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 4 - 3.
  • 116 Minuto 78 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 78, en İmdat Akyol del polaretti va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Radu Ţicău que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 5 - 3.
  • 130 Minuto 83 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en İmdat Akyol va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 83 el resultat passava a ser de 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eginhard Lottes va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Robb Day va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Agrupación Deportiva Diamond

Goles Goles

  • 152 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, AD Diamond va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Pablo Espar va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): AD Diamond van mostrar una bona compenetració quan al minut 38 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Marco Deutschländer va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 162 Minuto 56 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 56, quan Apolo Bandeira va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Daniel Govantes de AD Diamond va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Massimiliano De Franceschi que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): AD Diamond van seguir progressant per la banda dreta. Óscar Casariego va tenir la seva oportunitat al minut 79, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.