Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731610353

Amistoso (Int.) 731610353 Información oficial sobre el partido 731610353 en Hattrick

26.05.2024 09:30:00

W4-ler Feinmotoriker Alineación oficial del equipo 'W4-ler Feinmotoriker' en el partido 2 - 0 RESPETAS DE LUCRO SD Alineación oficial del equipo 'RESPETAS DE LUCRO SD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
W4-ler Feinmotoriker Alineación oficial del equipo 'W4-ler Feinmotoriker' en el partido 5 - 1 RESPETAS DE LUCRO SD Alineación oficial del equipo 'RESPETAS DE LUCRO SD' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

W4-ler Feinmotoriker

Goles Goles

  • 106 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 16 minuts, Felix Lin va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Feinmotoriker va augmentar la diferència quan Artaxerxis Tsilikas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sven Küffer. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Dieter Kröpfl va estar a punt de sentenciar el partit al minut 59, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dieter Kröpfl de Feinmotoriker es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

RESPETAS DE LUCRO SD

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de RESPETAS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Manuel Recuero va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Juraj Kališík va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Patrick 'The Wall' Karner, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Alessio Freddi va fer una jugada per la banda esquerra, però Patrick 'The Wall' Karner va aturar el seu xut.
  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): RESPETAS van seguir progressant per la banda dreta. Angel Vúzharski va tenir la seva oportunitat al minut 58, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): RESPETAS va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 68 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.