Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731605631

Amistoso 731605631 Información oficial sobre el partido 731605631 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

FC Cracks 88 Alineación oficial del equipo 'FC Cracks 88' en el partido 3 - 5 Vilaseku Alineación oficial del equipo 'Vilaseku' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Cracks 88 Alineación oficial del equipo 'FC Cracks 88' en el partido 1 - 5 Vilaseku Alineación oficial del equipo 'Vilaseku' en el partido
Tiene suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Cracks 88

Goles Goles

  • 103 Minuto 44 (Gol por la derecha): Cracks no perdien la fe, i al minut 44 del partit, Marc Barbena va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 103 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els seguidors del Cracks van tornar a saltar d'alegria al minut 63. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Carlos Acurcio que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 186 Minuto 91 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Cracks va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Szymon Kołupajło rematés de volea a la xarxa. El 3 - 5 pujava al marcador al minut 91.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Mendiño Callobre del Cracks ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Vilaseku

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Vilaseku van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Vlad Tălmaciu va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, Vilaseku va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Vlad Tălmaciu, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Ettore Vittorioso va aprofitar un error defensiu al minut 57, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Vilaseku.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Carlos Ongaro, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Vilaseku va aconseguir el 2 - 5 gràcies a una jugada assajada de córner en què Antonio Ereinuzqueta, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Carlos Ongaro que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Rodrigo Ruiz va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 39, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després de 56 minuts, Edward Fiołek va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gábor Alexy va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Carlos Ongaro de Vilaseku va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 64 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Gábor Alexy va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Carlos Ongaro, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Salva Desumbila de Vilaseku es va guanyar la targeta groga merescudament.