Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731603980

Amistoso (Int., RC) 731603980 Información oficial sobre el partido 731603980 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

El Peral FC Alineación oficial del equipo 'El Peral FC' en el partido 4 - 0 ADO Hen Daag Alineación oficial del equipo 'ADO Hen Daag' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Peral FC Alineación oficial del equipo 'El Peral FC' en el partido 3 - 0 ADO Hen Daag Alineación oficial del equipo 'ADO Hen Daag' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Peral FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Peral va ser Angel Vúlkanov.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Paco Choricero es va introduir dins la defensa central al minut 30, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Peral va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Giorgio Pelloli progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Peral pel centre va donar un gran resultat: el gol de Reggie Waugh va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manitriniaina Ambonizara va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Reggie Waugh de Peral es va guanyar la targeta groga merescudament.

ADO Hen Daag

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Marcello de Keiser de Daag va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Omid Ali Akrami Abarghouei al minut 15 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Daag van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Omid Ali Akrami Abarghouei va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aioro Gallastegi de Daag va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.