Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731603575

Amistoso (Int.) 731603575 Información oficial sobre el partido 731603575 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido 5 - 0 FC Züri 1896 Alineación oficial del equipo 'FC Züri 1896' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido 3 - 0 FC Züri 1896 Alineación oficial del equipo 'FC Züri 1896' en el partido
Tiene suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BlackHole

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Blackhole, atacant per l'esquerra al minut 8, va aprofitar el magnífic llançament de Anshelm Nyman per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Blackhole va trobar una esquerda a la defensa rival quan en 劉 (Liu) 'Ying Yang' 永方 (Yongfang) va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Tim 'Swede' Hallkvist de Blackhole va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pál 'Pobre' Oros va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pál 'Pobre' Oros, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Oleksii 'Tormes' Lazarovic va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): César 'Donatello' Tartas quasi marca en una jugada assajada de córner que Tim 'Swede' Hallkvist havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ryan Lowe-Harrison al minut 62 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pál 'Pobre' Oros va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pál 'Pobre' Oros.

FC Züri 1896

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 48 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Nicky Herman va fer al minut 48 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Lucas Dull, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.