Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731602135

Amistoso (Int., RC) 731602135 Información oficial sobre el partido 731602135 en Hattrick

26.05.2024 18:30:00

Black Queens Alineación oficial del equipo 'Black Queens' en el partido 1 - 0 Rayo Pitcairn C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Pitcairn C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Black Queens Alineación oficial del equipo 'Black Queens' en el partido 0 - 2 Rayo Pitcairn C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Pitcairn C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black Queens

Goles Goles

  • 185 Minuto 94 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Queens van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Trésor Nzapa va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): Al minut 28, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Gaël Dibu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Queens que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Queens va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Patrice Kasoma va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 101 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Patrice Kasoma va estar a punt de sentenciar el partit al minut 101, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 96, Ruffin Munday de Queens va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 108, Makela Selemani de Queens va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Rayo Pitcairn C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Mwema Kamuanga, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Daoud Khairat no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Armando Castillo de Araujo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 37 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pitcairn que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Daoud Khairat, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jonathan Ramas no va ser aprofitada per en Jaime Gallegos que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mouhsine Diouri.
  • 512 Minuto 52 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Mouhsine Diouri se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.