Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731597443

Amistoso 731597443 Información oficial sobre el partido 731597443 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

C.F. ARAPILES B Alineación oficial del equipo 'C.F. ARAPILES B' en el partido 3 - 3 Pacifico CF Alineación oficial del equipo 'Pacifico CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. ARAPILES B Alineación oficial del equipo 'C.F. ARAPILES B' en el partido 1 - 2 Pacifico CF Alineación oficial del equipo 'Pacifico CF' en el partido
Tiene suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 23,1 % 50,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. ARAPILES B

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Omar Lazarashvili va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de ARAPILES i marcant el 1 - 1.
  • 113 Minuto 59 (Gol por la derecha): Després de 59 minuts de partit, Ali Fallahzadeh igualava per ARAPILES en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hossam Askar, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del ARAPILES se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 28 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Karekin Aloyan quasi empata el partit al minut 28, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Pacifico CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pacifico prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Justin van den Wijngaard.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Pacifico agafava avantatge al minut 33 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Yehuda Wortzman amb mestria.
  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 85 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Andrei Maxim marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, el Pacifico va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Fabian Ejankowski s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Justin van den Wijngaard va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de 匠真 (Takuma) 岡 (Oka), però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stéphane Groulx de Pacifico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lars Nippes de Pacifico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.