Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731591375

Amistoso (Int.) 731591375 Información oficial sobre el partido 731591375 en Hattrick

22.05.2024 17:45:00

FC Demir Alineación oficial del equipo 'FC Demir' en el partido 5 - 4 Smukke Liv Alineación oficial del equipo 'Smukke Liv' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC Demir Alineación oficial del equipo 'FC Demir' en el partido 1 - 7 Smukke Liv Alineación oficial del equipo 'Smukke Liv' en el partido
Tiene mucha potra 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Demir

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 34 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Sieb Fieggen. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Zoltan Barbăroş va anar directament als peus de Ovidiu Platon que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 43 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Demir. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Zoltan Moroşanu xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Zoltan Barbăroş arribés a peus de Timofei Rogaciov, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Demir el 4 - 3.
  • 122 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sieb Fieggen de Demir aconseguir un gol al minut 91 que posava per davant els locals: 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Demir, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Pavel Struchev va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zoltan Moroşanu de Demir va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vladimir Mereuţă es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 308 Minuto 59 (Evento clima: SE: Support player boost failed and organization dropped): Com sempre, en Alessandro Cazzola va intentar estar a tot arreu ajudant als companys. Però aquest cop va crear més confusió que una altra cosa, fent baixar el nivell d'organització del seu equip a acceptable.

Smukke Liv

Goles Goles

  • 153 Minuto 39 (Gol por la derecha): Smukke van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 39 quan Anders Vestergaard sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 153 Minuto 48 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Smukke seguien lluitant fins al final. Al minut 48, fruit d'aquests esforços, Silas Abildgaard va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 164 Minuto 59 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Smukke al minut 59. Jihad Bidodan va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 3 - 3
  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 76, quan Anders Vestergaard va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Thorvald Ellerbæk va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Luca Topală va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Smukke va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 33, quan Jim Schram va quedar-se sol davant el porter Luca Topală, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jihad Bidodan va rematar amb l'empenya exterior desviat.