Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731590623

Amistoso (Int., RC) 731590623 Información oficial sobre el partido 731590623 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

F.C. Pringaos Alineación oficial del equipo 'F.C. Pringaos' en el partido 2 - 3 SturmTruppen Alineación oficial del equipo 'SturmTruppen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Pringaos Alineación oficial del equipo 'F.C. Pringaos' en el partido 2 - 0 SturmTruppen Alineación oficial del equipo 'SturmTruppen' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Pringaos

Goles Goles

  • 105 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Berenguer Orfila rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Santi Robres, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 2 a l'estadi!
  • 100 Minuto 63 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Àngel Pau va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 2 - 3.

SturmTruppen

Goles Goles

  • 115 Minuto 14 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Baldo Ficcadenti era molt més ràpid que el defensa Santi Robres. Al minut 14, el jugador de SturmTruppen va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): Salvatore Ciullo va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, SturmTruppen, al minut 17. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): Baldo Ficcadenti va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de SturmTruppen i marcant el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Santi Robres es va comportar com un juvenil al minut 25 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Baldo Ficcadenti va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de SturmTruppen que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pringaos. La jugada d'estratègia del SturmTruppen per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Francesco Facchin va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de SturmTruppen van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Paolo Lungarella va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el SturmTruppen sortien al contraatac. La falta llançada per Stefanos Pittas va sortir força alta sense massa perill.