Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731588657

Amistoso (Int.) 731588657 Información oficial sobre el partido 731588657 en Hattrick

22.05.2024 16:30:00

FC Gånsager Alineación oficial del equipo 'FC Gånsager' en el partido 1 - 4 Manchester United Szczytno Alineación oficial del equipo 'Manchester United Szczytno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
FC Gånsager Alineación oficial del equipo 'FC Gånsager' en el partido 1 - 9 Manchester United Szczytno Alineación oficial del equipo 'Manchester United Szczytno' en el partido
Tiene un resultado normal 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Gånsager

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Arthur Tang va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Reimo Mylläri va estar a punt de marcar al minut 32 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Arthur Tang va disposar d'una bona oportunitat al minut 75, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Manchester United Szczytno

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Szczytno va ser finalitzada des de l'esquerra per Witosław Latek al minut 25. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gånsager. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Filip Bordzan la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Szczytno es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 36.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Konstantyn Liebner, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Józef Stadnicki va augmentar l'avantatge de Szczytno a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Leonard Ziober, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 21 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Łukasz Burzyński va estar a punt de posar per davant a Szczytno amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Walter Tänzler va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Filip Bordzan es va quedar sol davant del porter, al minut 51. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Józef Stadnicki va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Walter Tänzler va estar atent i va desviar la pilota a córner.