Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731588328

Amistoso 731588328 Información oficial sobre el partido 731588328 en Hattrick

22.05.2024 19:30:00

Blackstorm SK Alineación oficial del equipo 'Blackstorm SK' en el partido 3 - 2 Simonsen AFC Alineación oficial del equipo 'Simonsen AFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Blackstorm SK Alineación oficial del equipo 'Blackstorm SK' en el partido 7 - 0 Simonsen AFC Alineación oficial del equipo 'Simonsen AFC' en el partido
Es un cenizo 7.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blackstorm SK

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30 l'àrbitre va premiar Blackstorm amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Peter Hyland va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Blackstorm va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 41 Costin Bărbuceanu va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Costin Bărbuceanu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Blackstorm.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Blackstorm va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Héctor Walter Bravo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El Blackstorm ho intentava per la dreta per mitjà de Damian Siudowski, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Damian Siudowski. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adriano Ríos de Blackstorm amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Basílio Freitas.

Simonsen AFC

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador visitant Atxuri Idola va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 33 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 150 Minuto 71 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Reinhold Jansson va reduir les distàncies per al Simonsen amb un bon llançament de falta al minut 71. 3 a 2 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 70 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en John-Åke Fjelin amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Massimo Zamperetti de Simonsen va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.