Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731586947

Amistoso (Int.) 731586947 Información oficial sobre el partido 731586947 en Hattrick

22.05.2024 09:30:00

FC Waldheim Sabres Alineación oficial del equipo 'FC Waldheim Sabres' en el partido 1 - 2 City Pairers Alineación oficial del equipo 'City Pairers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Waldheim Sabres Alineación oficial del equipo 'FC Waldheim Sabres' en el partido 0 - 1 City Pairers Alineación oficial del equipo 'City Pairers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Waldheim Sabres

Goles Goles

  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): El jugador Tobias Dvorak de Waldheim es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Waldheim van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 27, però el xut de Daniel Kocher des de l'esquerra va sortir desviat.

City Pairers

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a David Boldon quedar desmarcat i marcar per a Pairers al minut 18. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, el Pairers va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Tom De Castro, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 68 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 68 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 280 Minuto 70 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Joe Watt al minut 70.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Matthew Kimber va marcar al minut 83 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, un refús desafortunat de Jörg Stojanovic, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però David Boldon no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): Joe Watt va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sean David de Pairers es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.