Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731585899

Amistoso (Int., RC) 731585899 Información oficial sobre el partido 731585899 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Minnesota Squirrels Alineación oficial del equipo 'Minnesota Squirrels' en el partido 8 - 5 Last Castle Alineación oficial del equipo 'Last Castle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Minnesota Squirrels Alineación oficial del equipo 'Minnesota Squirrels' en el partido 6 - 4 Last Castle Alineación oficial del equipo 'Last Castle' en el partido
Tiene suerte 6.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,0 % 6,7 % 21,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Minnesota Squirrels

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Castle. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ian Barker la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Squirrels es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 17.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 27 minuts, el tirador de faltes del Squirrels va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Roberto Beneventano, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Squirrels s'avançava al marcador al minut 77, després d'un rebot que va caçar en Dimitar Alexandrov per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 112 Minuto 96 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Squirrels s'esgargamellaven dempeus per esperonar Dimitar Alexandrov que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 96 i suposava l'empat a 4 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Kurt Perna gairebé va marcar per a Squirrels des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 215 Minuto 60 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Berenguer Vinayo va intentar anar-se'n per velocitat al minut 60 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 庞 (Pang) 祥发 (Xiangfa) de Squirrels es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ian Barker de Squirrels va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vicente Colmenares.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Squirrels, Kazım Hazan, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Squirrels Utxin Munditibarrementeria no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Stergios Chontzas es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Berenguer Vinayo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 4 per a Squirrels.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Vicente Colmenares de Squirrels, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Stergios Chontzas en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 5.

Last Castle

Goles Goles

  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 26 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Idipodas Mparaklis marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al minut 61 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Kostas Tsochos que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 162 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 84 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Kostas Tsochos de Castle marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Julien Delefosse quedar desmarcat i marcar per a Castle al minut 92. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Yiannis Ignatiadis al minut 21 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Kostas Tsochos per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 24, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Castle va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Erwin Negrón es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Nikolaos Vlastarakis de Castle va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Yiannis Ignatiadis va xutar fora per a Castle, el marcador es va quedar igual: 6 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Yiorgos Sourpis va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 5.