Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731585072

Amistoso (Int.) 731585072 Información oficial sobre el partido 731585072 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Estoy to ciego F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy to ciego F.C.' en el partido 4 - 0 Krasowa FC Alineación oficial del equipo 'Krasowa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estoy to ciego F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy to ciego F.C.' en el partido 2 - 1 Krasowa FC Alineación oficial del equipo 'Krasowa FC' en el partido
Tiene suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,6 % 29,1 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estoy to ciego F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Federico Fagnini de Estoy aconseguir un gol al minut 36 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, Estoy va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Iván Honti, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Flemming Heltborg de Estoy va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Francesco Li Causi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Estoy.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Passaven 39 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ian Wingert va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antti Kantola de Estoy es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iván Honti de Estoy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Valentín Ibarburu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Krasowa FC

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Leonardo Deneb quasi aconsegueix empatar per Krasowa al minut 38, però Diego Cutuneguieta va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Walery Pawlisiak va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Jędrzej Kural de Krasowa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Witold Pawlikiewicz de Krasowa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Jędrzej Kural va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.